Петро Мельник – про три етапи на шляху до прискорення за рахунок диджіталізації


Співвласник і виконавчий директор Agricom Group Петро Мельник детально розказав про 3 етапи на шляху до прискорення за рахунок диджіталізації.
?Провести діджитал-аудит бізнесу. На цьому етапі важливо описати процеси “як є”: виписати основні функції компанії; визначити ступінь цифровізації в кожній з них (описати, що саме діджіталізовано, яке обладнання містить в собі елементи цифри); скласти список програмних продуктів, які використовують в кожному конкретному випадку на даний момент.
?Сформувати діджітал-стратегію. Аналіз цієї інформації і прийняття на її базі рішень дозволить отримати конкурентну перевагу на ринку. Мета діджіталізації – прискоритися, щоб досягти успіху в мінливому світі.
?Призначити відповідального за процеси діджиталізації бізнесу. Його завдання – забезпечити впровадження стратегії і стежити за інноваціями. Щороку на ринку з’являються десятки нових програмних продуктів, які можуть бути більш досконалими та ефективними в порівнянні з тими, що використовуються у вашій компанії. Своєчасно зробити заміну, обґрунтувати своє рішення і підтвердити його правильність конкретними цифрами зниження витрат або збільшення доходів, – відповідальність вашого head of digital.
Джерело: AgroPortal
Top