Петро Мельник увійшов до рейтингу “ТОП-25 успішних менеджерів українських компаній”


Журнал “Власть денег” визначив 25 успішних топ-менеджерів України, серед яких відзначено співвласника і виконавчого директора Agricom Group Петра Мельника.

При відборі кандидатів враховувалися різнопланові професійні показники керівників, у тому числі досвід роботи, профільна освіта, кар’єрне зростання, авторитет у колективі і, звичайно ж, загальні показники відповідної компанії. До рейтингу увійшли представники агросектору,FMCG, банківського сектору, фармацевтики, авіа та ін. Як розповіли засновники рейтингу, “цього року особливу увагу було приділено вмінню керівника знайти ефективні заходи протидії викликам, що постають перед компаніями внаслідок пандемії і змін у бізнес-середовищі, а також здатності знайти єдине правильне рішення в складних ситуаціях”.

“Така висока оцінка – це результат кропіткої роботи всього колективу Agricom Group, високого професіоналізму кожного члена команди і правильно обраної стратегії розвитку Групи. Серед наших цінностей вже котрий рік поспіль ключовими є такі поняття як лояльність, інноваційність, довіра, ефективність, розвиток (тобто  ЛІДЕР). І це допомагає нам досягати кращих показників і результатів діяльності з року в рік. Щодо мого головного завдання як керівника – воно залишається незмінним. Це підвищення ефективності бізнесу, розширення присутності нашої продукції під ТМ “Добродія” і San Grano на внутрішньому і зовнішніх ринках, а також розвиток аграрної галузі шляхом створення і впровадження інновацій”, – зазначив Петро Мельник, співвласник і виконавчий директор Agricom Group.

Top