Agricom Group у другому півріччі 2021 року інвестувала у розвиток бізнесу близько $2 млн


Частина інвестицій була спрямована на розвиток заводу з виробництва пластівців із зернових культур під ТМ “Добродія” та San Grano, розташованому у смт Михайло-Коцюбинське (Чернігівській обл.). Про це розповів співвласник та виконавчий директор агрохолдингу та новий президент асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” (УКАБ) Петро Мельник в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

“У 2021 році ми ухвалили нову стратегію, згідно з якою протягом п’яти років плануємо інвестувати у розвиток переробки в Україні близько $20 млн. За останні шість місяців ми проінвестували близько $2 млн. Зараз якраз у процесі будівництво виробничого складу. Це ще додаткові інвестиції. Я сподіваюся, до весни або ближче до літа візьмемо участь у відкритті”, – уточнив він.

Крім того, у 2022 році агрохолдинг планує випустити три нові лінійки продукції на новому виробничому майданчику площею 6 га у Чернігівській області, де керівництво агрохолдингу бачить у перспективі другу та третю чергу виробництва. “Це не пластівці, це інші продукти, активно висвітлюватимемо їх появу на полицях”, – підкреслив Мельник.

За словами Петра Мельника, відповідні плани Agricom Group реалізує завдяки вдалому з погляду фінансових показників сезону та зростанню продажів продукції під ТМ “Добродія”.

Більше інформації в ексклюзивному інтерв’ю для інформагенції “Інтерфакс-Україна”.

 

Top